Overslaan en naar de inhoud gaan

Assertief communiceren

Omschrijving

Assertief communiceren

Programma

Wat is ‘Assertiviteit’ eigenlijk en hoe gebruiken in de praktijk? We kennen het woord allemaal, doch zeer weinig mensen zijn op de juiste manier assertief. Omdat het begrip niet helemaal begrepen wordt, zullen mensen slechts minimale aspecten van assertiviteit kunnen toepassen.  Veel mensen hebben het soms moeilijk met ‘neen’ te zeggen wanneer anderen hun iets vragen dat ze niet willen of kunnen doen. Ook dat aspect pakken we in deze opleiding concreet aan : hoe beter ‘neen’ kunnen zeggen zonder de andere een slecht gevoel mee te geven en er tegelijkertijd zelf ook sterker door te worden ?

 

Tijdens deze sessie behandelen we de 4 verschillende stijlen van communicatie en het gedrag dat mensen daarbij vertonen. Bent u eerder passief, manipulatief, assertief of agressief, bvb. wanneer u in een moeilijke situatie bent terecht gekomen ?  We doen samen de test van Chalvin om hier meer inzicht in te krijgen. Na deze opleiding zal u een stuk ‘assertiever’ kunnen zijn naar de mensen waarmee u samenwerkt.

Data

21/05/2024 09:00 - 17:00
Antwerpen

Prijs

Inbegrepen:

  • Syllabus
  • Attest van deelname
  • Broodjeslunch 
  • Koffie, thee, frisdrank

 

Door in te schrijven voor deze opleiding gaat u akkoord  met de opleidings – en betalingsvoorwaarden van de Embuild Provincie Antwerpen.

U ontvangt een digitale factuur voor deze opleiding via facta@embuild.be op het  e-mail adres dat u hebt opgegeven bij de inschrijving.

Betaalherinneringen gebeuren steeds per gewone post.

Indien u op de factuur bijkomende gegevens (ordernummer, bestelbon…) opgenomen wenst te zien dan vermeldt u dat uitdrukkelijk bij de inschrijving. Er wordt geen nieuwe factuur opgemaakt om gegevens toe te voegen die ons na inschrijving zijn medegedeeld.

Partners / Subsidiemogelijkheden

Inschrijven

Praktische informatie

Startdatum: 21/05/2024

Theodoor Van Rijswijckplaats 7
2000 Antwerpen
België

Persoonlijke ontwikkeling
Prijs leden:
€250
Prijs niet-leden:
€290
1 vrije plaatsen
Uiterste datum inschrijving
17/05/2024
Inschrijven

Meer informatie

Organisator:
Embuild Antwerpen
Ondernemingsnummer:  0627844475
Opleidingsverantwoordelijke:
Jessy De Wreede

Opleidingsadviseur

Jessy.DeWreede@embuild.be