Overslaan en naar de inhoud gaan
Evenementen

Evenementen

Open Wervendag

Via Open Wervendag slagen we er ieder jaar in om tienduizenden gezinnen naar de bouwwerven te lokken. De bezoekers krijgen alle facetten van de bouw te zien, van energieneutrale appartementsgebouwen tot grootschalige infrastructuurwerken en enorme utiliteitsgebouwen. In de aanloop van dit event zien we ook ieder jaar de persbelangstelling voor de bouw toenemen. Open Wervendag is daarmee hét visitekaartje van de sector. www.openwervendag.be.

 

BouwForum

Embuild organiseert ieder jaar een grootschalig evenement waarop één thema wordt uitgespit. Voor de editie 2023 vindt het BouwForum plaats in Paleis 10 Van Brussels Expo. Voor de editie van 23 februari 2024 nodigden we alle politieke partijen uit om te discussiëren over de toekomst van de bouw. www.bouwforumconstruction.be.

 

Digital Construction Brussels

Dé vakbeurs voor alles rond digitalisering in de bouwsector. Digitalisering is immers het pad naar de toekomst. Mede dankzij de steun van partner Buildwise staan inhoudelijke diepgang en kennisoverdracht centraal. Dit jaar organiseren we deze beurs op 15/10. Meer weten over deze beurs? 

 

Install Day

Embuild en sectorfederatie Techlink zetten hun schouders onder deze vakbeurs voor elektrotechnici en installateurs van sanitair en verwarming. Meer dan 4.200 bezoekers vonden in 2023 hun weg naar de hallen van Brussels Kart expo. We hopen dat die jaar nog veel meer bezoeker zullen dezelfde doen op 18/10. Benieuwd ?www.installday.be.

 

Dag van de Afwerking

Schrijnwerkers, schilders, stukadoors, tegelzetters en andere afwerkingsberoepen vinden hun gading op de Dag van de Afwerking. De standhouders geven er een staalkaart van alle nieuwe materialen en producten uit de sector. Afspraak op 15/10 voor dit event. Meer info op www.dagvandeafwerking.be.

 

Belgian Roof Day

Een naam als een klok in de Belgische dakensector. Meer dan 4.200 bezoekers kwamen in 2023 alle nieuwigheden bewonderen in de wereld van de platte en hellende daken. Dit jaar houden we het evenement op 11/10. Meer info op www.belgianroofday.be.

Evenementen van onze gewestelijke entiteiten

Evenementen van onze lokale verenigingen

Evenementen van onze beroepsverenigingen