Overslaan en naar de inhoud gaan

Succesvolle terugkeer van Install Day en Digital Construction Brussels

Install Day

We hebben er lang naar uitgekeken. Maar onze vakbeurzen zijn eindelijk terug. En ze verkeren duidelijk in goede gezondheid. Install Day en Digital Construction, die voor het eerst samen plaatsvonden, mochten op vrijdag 19 november rekenen op de interesse van maar liefst 3.500 professionals.

Install Day – maatschappelijke trends volgen

Duurzaamheid en klimaat zijn brandend actueel. Niet te verwonderen dus dat de energietransitie nieuwe kansen biedt voor installatiebedrijven. Het aanbod van onze standhouders speelde hier ruim op in. Op de groene golf meesurfen, is natuurlijk meer dan alleen maar nieuwe services en producten gebruiken. Onze seminaries toonden de bezoekers dan ook precies waar de voordelen, valkuilen en uitdagingen zitten.

Digital Construction Brussels – oog voor haalbare toepassingen

Van installatietechnieken naar digitalisering is een kleine stap, aangezien ook onze woningen almaar meer digitale technologie gebruiken. Logisch dus dat we Digital Construction Brussels dit jaar samen organiseerden met Install Day. Dat digitalisering ook haalbaar is voor kleinere bedrijven, bewees onder meer het WTCB, met demonstraties van een budgetvriendelijke 360-graden camera, om overzichtelijke foto’s te maken van verwarmingsbuizen. Grote publiekstrekker was evenwel de presentatiezuil met hologrammen.

Onze volgende vakbeurzen

Op dinsdag 23 november kan je terecht op de ‘Dag van de Afwerking’, met daarbinnen ook de ‘Belgian Stone Day’. En om af te ronden, is er op vrijdag 26 november de ‘Belgian Roof Day’. Voor deze vakbeurzen gelden de volgende extra gezondheidsmaatregelen.