Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe samenwerking tussen Confederatie Bouw en Setle

Setle

Setle, het technologiebedrijf achter de vastgoedsoftware voor makelaars en kandidaat-kopers, slaat de handen in elkaar met de Confederatie Bouw en de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB). Samen willen ze het aankoop- en verbouwproces van een woning transparanter en efficiënter maken. Door deze samenwerking krijgen gebruikers van de vastgoedapplicatie 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang tot een lijst met kwalitatieve aannemers die ze kunnen inschakelen voor renovatiewerken aan hun pas gekochte woning.

Vastgoedsoftware met een missie

De softwareapplicatie die Setle ontwikkelde voor vastgoedmakelaars heeft als doel kandidaat-kopers digitaal te begeleiden in het aankoopproces van hun woning. Met een overzichtelijk kostenplaatje in een gebruiksvriendelijke interface wordt die zoektocht een stuk efficiënter en transparanter. Zo krijgen kandidaat-kopers onder andere in real-time inzichten in de renovatiekosten en mogelijke subsidies of premies voor hun potentiële woning. Momenteel werken zo’n 250 vastgoedmakelaars met de applicatie om hun klanten optimaal te begeleiden in de pre-aankoopfase.

Confederatie Bouw als toegangspoort tot aannemers

Om die begeleiding nog verder uit te diepen, werkt Setle voortaan samen met de Confederatie Bouw en de VCB. Als beroepsvereniging en referentiepunt met 16.000 leden is de Confederatie de uitgelezen partner om vanuit de bouwsector ondersteuning te bieden. Met deze samenwerking vinden Setle-gebruikers in enkele klikken een aannemer die aangesloten is bij de Confederatie Bouw voor hun verbouwingswerken. Zo weten ze meteen dat ze een betrouwbare partner hebben en verliezen ze geen tijd met een uitgebreide zoektocht. Bovendien kunnen ze meteen binnen de applicatie contact opnemen met de aannemers zodat alle informatie handig wordt gecentraliseerd.