Overslaan en naar de inhoud gaan

Dag van de Afwerking: demo’s, nieuwigheden en seminaries

dag van de afwerking

Maar liefst 2.400 professionals hebben op dinsdag 23 november een bezoek gebracht aan onze vakbeurs ‘Dag van de Afwerking’. De controles en ontsmetting van de handen aan de ingang, de verplichte mondmaskers, het grotere vloeroppervlak om meer afstand te kunnen houden … Onze maatregelen voor een coronaveilige beurs, hebben hun effect duidelijk niet gemist.

Meer aandacht voor de eigen woning

Corona heeft ook impact op onze manier van wonen. Nu we met zijn allen verplicht zijn om meer tijd in huis door te brengen, hebben veel eigenaars meer aandacht voor de manier waarop hun huis is afgewerkt en ingericht. Een uitgelezen kans voor vakmensen. Geen toeval dus dat veel fabrikanten op de ‘Dag van de Afwerking’ uitpakten met tal van nieuwigheden. Opvallend is ook het succes van onze seminaries, zoals dat over harsgebonden vloeren.

Interessante demo’s op de ‘Belgian Stone Day’

Een beursbezoek zegt veel meer dan een website, en biedt in slechts een paar uur een volledig beeld van alle trends en nieuwe technieken. Dat geldt ook voor die andere vakbeurs binnen de ‘Dag van de Afwerking’, de ‘Belgian Stone Day’, met interessante toepassingen op het vlak van natuursteen en keramiek. Onder meer een demo van een draagsysteem om verhoogde terrassen aan te leggen, lokte heel wat kijklustigen.

Klaar voor de ‘Belgian Roof Day’

Op vrijdag 26 november, vindt in de Brussels Kart Expo de laatste van onze vakbeurzen voor 2021 plaats, de ‘Belgian Roof Day’. Ook hier nemen we de nodige maatregelen om dat op een gezonde en veilige manier te doen.