Overslaan en naar de inhoud gaan

Confederatie Bouw verhuist | Welkom in de HUBB, the “House of Belgian Builders”

hubb

Een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de Confederatie Bouw. We verlaten onze kantoren in de Lombardstraat 34-42 en verhuizen naar een nieuw gebouw in de Kunstlaan 20, ook in Brussel. Een deel van onze mensen trekt vandaag het nieuwe gebouw in. Andere collega’s volgen later deze week.

We zijn trouwens niet alleen in dat nieuwe gebouw, dat we de HUBB noemen. The “House of Belgian Builders” wordt ook de nieuwe thuisbasis voor de beroepsfederaties FABA en Fedecom, de FIEC, de Vakantiekas Bouw, Tracimat en Grondbank.

Wat verandert dat voor mij?

We behouden onze vertrouwde telefoonnummers. En fysiek zijn we nu nog beter bereikbaar. Zowel met de auto, als met de fiets of het openbaar vervoer. Ons nieuwe gebouw ligt namelijk vlak aan de Brusselse Kleine Ring, naast metrostation Kunst-Wet. Te voet is het maar een kwartier stappen van Brussel-Centraal.

Zodra de coronaregels het toelaten, kunnen we jou ontvangen in een aangenaam en inspirerend kader. Onze vergaderzalen gebruiken de nieuwste technologie, perfect voor hybride vergaderingen. En de break-outroom op de 8e verdieping biedt langs drie kanten een schitterend zicht over de hoofdstad.