Overslaan en naar de inhoud gaan

75 jaar Confederatie Bouw | Roadshow Luxemburg, Luik en Verviers

75 jaar

Op woensdag 10 november vond de roadshow plaats van de Confederatie Bouw provincie Luxemburg, de Confederatie Bouw Verviers-Eupen-Saint-Vith en de Chambre de la Construction de Liège (C.C.L.).

De locatie: het kasteel van Harzé, in het hart van de Ardennen. Een oud gebouw dat trots en degelijkheid uitstraalt, het perfecte symbool om 75 jaar Confederatie Bouw te vieren. Daar zullen de zowat 260 gasten het ongetwijfeld mee eens zijn.

We hebben één van de mooiste jobs ter wereld. Wanneer we ’s avonds naar huis gaan, kunnen we concreet zien wat we die dag gerealiseerd hebben.

Het thema bij deze roadshow was jongeren en werkgelegenheid. Waarom een job in de bouwsector de moeite waard is? “We hebben één van de mooiste jobs ter wereld. Wanneer we ’s avonds naar huis gaan, kunnen we concreet zien wat we die dag gerealiseerd hebben. Je werkt aan iets wat een blijvend resultaat oplevert.” Naast de presentaties en de walkingdinner, werd ook afscheidnemend gedelegeerd bestuurder Robert de Muêlenaere nogmaals in bloemetjes gezet.