Overslaan en naar de inhoud gaan
Minder tijdsverlies door administratie

Minder tijdsverlies door administratie

Aan administratieve verplichtingen ontsnap je niet. Maar papierwerk kost tijd. Als lid van Embuild heb je gelukkig een databank, waarin je meteen vindt wat je zoekt. Of het nu gaat om fiscale documenten, personeelsadministratie of een specifieke wetgeving die je moet volgen.

Drukke dag achter de rug? Jammer dat je dan nog eens die computer moet opstarten om offertes te maken. Of om je boekhouding in orde te brengen. Wist je dat ondernemers meer dan 3 uur per dag bezig zijn met administratie? Allemaal tijd minder voor het “echte” werk. En daar hebben leden van Embuild minder last van.

byh

Vlotter opzoekingswerk

Snel iets opzoeken op het internet? Aan nutteloze zoekresultaten geen gebrek. Je bent algauw een uur kwijt. En dan nog heb je niets gevonden. Het ledenportaal van Embuild werkt een stuk efficiënter. Betrouwbare informatie voor de bouw- en installatiesector, op één plek:

  • Fiscale documenten (Attest 6% btw)
  • De weerverlet- en vakantiekalender bouw
  • Modeldocumenten zoals een offerte, bestelbon, aannemingsovereenkomst, opleveringsdocument, algemene voorwaarden …
  • Contracten, loonbarema's, verplaatsingsvergoedingen ...
  • Indexen, prijzen en tarieven voor de bouwsector
  • Online tools en elektronische toepassingen
texten

Moeilijke vraag? Onze specialisten antwoorden

Ons ledenportaal is slechts het halve verhaal. Soms heb je nood aan persoonlijk advies. Bijvoorbeeld om je dossier samen te stellen voor een erkenningsaanvraag. Om je KBO-dossier op punt te zetten en zodoende boetes te vermijden. Of omdat je plannen hebt om werken uit te voeren over de landsgrenzen? Hoe dan ook. Er is altijd een adviseur in jouw buurt.

We moeten gespecialiseerde ondersteuning hebben. Daardoor zijn we bij Embuild gegaan, waar we op de site allerlei informatie kunnen vinden : de modeldocumenten... Een eenvoudig telefoontje leidt ons al direct in de goeie richting.