Overslaan en naar de inhoud gaan
Informatie voor betere beslissingen

Informatie voor betere beslissingen

Op de hoogte blijven van trends en evoluties in de bouwsector?

Het is niet alleen nuttig maar ook essentieel om te overleven.

Welke nieuwe materialen, regels en technieken komen eraan? En welke impact heeft dat op jouw bouwbedrijf?

Embuild geeft dagelijks duidelijkheid.

Om als aannemer of installateur overeind te blijven, is vakmanschap alleen niet voldoende. Je hebt ook een strategie nodig. Waar wil ik staan over 10 à 20 jaar? De weg uitzetten, doe je best op basis van accurate feiten en informatie. Die vind je bij ons in overvloed. Met 16 magazines is Embuild de grootste uitgever van bouwbladen in België. Bovendien hebben we verschillende gespecialiseerde websites en een dagelijkse nieuwsbrief.

magazineréduit

Gratis vakbladen

Embuild Magazine biedt jou maandelijks een laatste stand van zaken. Van materialen, wetgeving en techniek tot onze vragen en opmerkingen voor de politiek. We publiceren ook magazines, specifiek gericht op jouw vakgebied:

  • Heat+
  • Power+
  • Roof Belgium
  • Parket-Parquet
  • De Vlaamse schilder
  • De Vlaamse schrijnwerker
newsletter

Praktische tips en advies

Niet op de hoogte van een nieuwe norm of wettelijke verplichting? Een vraag over werken bij warm of koud weer? Of op een link geklikt in een verdachte mail? Als lid van Embuild ontvang je dagelijks onze nieuwsbrief met tips en informatie op maat van bouw- en installatiebedrijven.

byh

Promotie voor jouw bedrijf

Op zoek naar opdrachtgevers? Met de website Build Your Home slaat Embuild de brug tussen professionals en particulieren. Noem het de Tinder van de bouwsector. Maak een profiel aan voor jouw bouw- of installatiebedrijf, vul het aan met enkele foto’s van recente realisaties. En wie weet is het morgen een match met een nieuwe klant.

Ik denk dat het vooral belangrijk is om de juiste contactpersoon op het juiste moment te hebben