Overslaan en naar de inhoud gaan
Office Assistant met een goede teamspirit

Office Assistant met een goede teamspirit

Embuild, dat is ook Embuild Vlaanderen, Embuild.Brussels, Embuild Wallonië en een groot aantal beroepsverenigingen. Verder zijn we ook aanwezig in alle provincies. Vandaar dat we ons ook met recht en reden ‘The Belgian Construction Association’ mogen noemen. Embuild vertegenwoordigt 16.000 aannemers en installateurs. Van zelfstandigen tot kmo’s en grote ondernemingen.

Embuild verdedigt de belangen van zijn leden bij de verschillende overheden, verzorgt dienst en adviesverlening voor zijn leden en neemt standpunten in rond allerlei thema’s die de bouw aanbelangen: van sociale, fiscale, juridische en Europese zaken tot milieu, klimaat, energie, duurzaamheid, ruimtelijke ordening, openbare werken, tewerkstelling, opleiding, veiligheid op het werk, innovatie, digitalisering, conjunctuur…

Momenteel kijkt de Embuild uit naar een enthousiaste medewerker (m/v) :

Functieomschrijving :

 • Je staat in voor een verscheidenheid aan administratieve taken (agendabeheer, vergaderdocumenten voorbereiden, website onderhouden, …).
 • Je helpt mee bij de organisatie van de statutaire vergaderingen.
 • Je bent hét aanspreekpunt voor de directie en voor onze collega’s van de studiedienst.
 • Je houdt onze database mee up to date.
 • Je denkt actief mee na over het efficiënt functioneren van ons Office Team.

 

Profiel :

 • Je hebt een professionele of academische bachelor op zak.
 • Je bent 2-talig Nederlands/Frans.
 • De gangbare MS Office toepassingen (Word, Excel en PowerPoint) kennen weinig geheimen voor jou.
 • Je bent een administratieve duizendpoot; plannen en organiseren zijn jouw tweede natuur.
 • Verantwoordelijkheid, pro-activiteit, discretie en teamspirit zijn je op het lijf geschreven. Je bent creatieve ‘problemsolver’.
 • Je bent flexibel en beschikt over het nodige aanpassingsvermogen.

 

Aanbod

Embuild biedt werknemers een uitdagende werkplek, die ondernemerschap én initiatief vereist en dit in een toekomstgerichte en innovatieve sector in volle ontwikkeling.

Embuild biedt voor deze functie een interessant takenpakket, een aantrekkelijk loon en een uitgebreid pakket extralegale voordelen. Bovendien zijn we vlot bereikbaar met het openbaar vervoer (je werkplek is vlakbij de metrohalte Kunst-Wet gelegen).

Medewerkers van Embuild komen terecht in een moderne en inspirerende werkomgeving, waarin het aangenaam samenwerken is met collega’s. Dit alles in een sfeer van openheid en transparantie in combinatie met flexibele werkuren en telewerk.

 

Interesse :

Neem alvast een kijkje op onze website en sociale media:

 

 

Je kan schriftelijk reageren met je motivatiebrief en CV t.a.v. Goedele Akkermans, HR Business Partner, Embuild op het e-mailadres goedele.akkermans@embuild.be.

Bijkomende vragen?

Contacteer Goedele Akkermans : 02/545 56 16