Overslaan en naar de inhoud gaan

Time-management + beter omgaan met stress

Omschrijving

Time-management en beter omgaan met stress

Programma

Dat de laatste jaren is de tijd- en werkdruk in vele bedrijven een flink stuk is gestegen, herkennen we allemaal.  Dat heeft voor heel wat mensen een aantal gevolgen : hun prestaties gaan erop achteruit , ze voelen zich niet (meer) goed in hun vel, worden minder aangenaam in de samenwerking, enz …  Ze vertonen symptomen van ‘stress’ waardoor ze gaan disfunctioneren!  Er bestaat ‘goede’ en ‘slechte’ stress dewelke we in deze opleiding in kaart brengen.  En we reiken een aantal kapstokken aan om ‘slechte’ stress terug te kunnen omzetten in ‘goede’ stress . Belangrijk want als er niet ingegrepen wordt leidt dit tot verdere problemen zoals een depressie en een burn-out.  Absoluut te vermijden!

Eén van de redenen dat mensen in een ‘stress’-situatie terecht komen, vindt zijn oorzaak ook in een niet optimaal time-management, door bvb. de verkeerde prioriteiten aan uw taken te koppelen en door zaken (voor anderen) te gaan doen die u misschien niet hoefde te doen, aangezien het iemand anders zijn taak, was. Misschien omdat u niet goed ‘neen’ kan zeggen tegen anderen, of een perfectionisch karakter heeft, of …?

 

Wat kan u hieraan doen? Tijd is niet te koop, maar een beter prioriteitenbeheer levert snel heel wat extra tijd op en daardoor ook minder ‘stress’. We behandelen in deze opleiding ook de verschillende tijdwetten die we als mens ervaren en reiken een aantal concrete hulpmiddelen aan om hiermee beter aan de slag te kunnen gaan. Wat eerst doen : ‘Dringende’ of ‘Belangrijke’ zaken?  Voor veel mensen een moeilijke keuze met ernstige gevolgen. Dat komt soms ook omdat ieder van ons bepaalde (slechtere) 'gewoontes' heeft, die in ons ingebakken zitten en die ons (onbewust) veel tijd 'kosten'. Met alle gevolgen van dien!

 

Door deze 1-daagse opleiding zal u een beter inzicht krijgen in deze elementen alsook om ongezonde stress-factoren sneller te herkennen.  Bovendien reiken we u een concrete aanpak aan om beter met uw taken en bijhorende prioriteiten om te gaan, wat op zijn beurt ervoor zal zorgen dat u een stuk meer tijd zal ter beschikking heeft om die dingen te doen die u concreet vooruit helpen in het beter realiseren van uw dag- , week- en maanddoelstellingen.

Data

19/06/2024 08:30 - 16:30
Wilrijk

Doelpubliek

Een aanrader voor iedereen die veel werkdruk heeft en daarbij regelmatig ‘stress’ ervaart.

Prijs

Inbegrepen:

  • Attest van deelname
  • Syllabus
  • Broodjeslunch
  • Koffie, thee, water

 

 

Belangrijk!

Het volledige inschrijvingsgeld is verschuldigd, indien;

- u laattijdig annuleert (zie annulatievoorwaarden)

- u afwezig bent voor de opleiding

- u bij de inschrijving vermeld bediende PC 200 te zijn en we geen goedkeuring krijgen van Cevora hiervoor

 

Door in te schrijven voor deze opleiding gaat u akkoord  met de opleidings – en betalingsvoorwaarden van de Embuild Provincie Antwerpen.

U ontvangt een digitale factuur voor deze opleiding via facta@embuild.be op het  e-mail adres dat u hebt opgegeven bij de inschrijving.

Betaalherinneringen gebeuren steeds per gewone post.

Indien u op de factuur bijkomende gegevens (ordernummer, bestelbon…) opgenomen wenst te zien dan vermeldt u dat uitdrukkelijk bij de inschrijving. Er wordt geen nieuwe factuur opgemaakt om gegevens toe te voegen die ons na inschrijving zijn medegedeeld.

Partners / Subsidiemogelijkheden

Inschrijven

Praktische informatie

Startdatum: 19/06/2024

Boomsesteenweg 690
2610 Wilrijk
België

Persoonlijke ontwikkeling
Prijs leden:
€250
Prijs niet-leden:
€290
10 vrije plaatsen
Uiterste datum inschrijving
14/06/2024
Inschrijven

Meer informatie

Organisator:
Embuild Antwerpen
Ondernemingsnummer:  0627844475
Opleidingsverantwoordelijke:
Jessy De Wreede

Opleidingsadviseur

Jessy.DeWreede@embuild.be