Overslaan en naar de inhoud gaan

Efficiënter uw e-mail gebruiken

Omschrijving

Efficiënter uw e-mail gebruiken als communicatietool.

Programma

Dat e-mail een essentiële communicatietool is geworden in onze dagelijkse professionele werking kunnen we niet ontkennen.  Wel worden velen van ons bedolven door een tsunami van e-mails. En dat zorgt voor de nodige ongemakken.  Maar zijn we daar, zonder het zelf soms te beseffen ook niet mee de oorzaak van? Wanneer kunnen we beter iemand opbellen i.p.v. een mail te versturen? En hoe antwoorden op mails en wanneer al dan niet andere mensen in “cc” zetten? Wat zijn templates en hoe deze integreren in uw e-mail werking?

 

In deze sessie wordt uw e-mail werking terug ‘ge-reset’ en zal u van bepaalde gewoontes (die elk van ons blijkbaar heeft) ook beter kunnen afstappen om uw e-mail werking een stuk effectiever en efficiënter te kunnen inzetten naar anderen toe.  Met minder e-mails meer bereiken en deze technologie echt in kunnen zetten als hulpmiddel voor tijdwinst en efficiëntie in uw werking. Een echte aanrader met onmiddellijk toepasbare tips.

Data

06/06/2024 08:30 - 16:30
Wilrijk

Prijs

Inbegrepen:

  • Syllabus
  • Attest van deelname
  • Broodjeslunch 
  • Koffie, thee, frisdrank

 

Belangrijk!

Het volledige inschrijvingsgeld is verschuldigd, indien;

- u laattijdig annuleert (zie annulatievoorwaarden)

- u afwezig bent voor de opleiding

 

Door in te schrijven voor deze opleiding gaat u akkoord  met de opleidings – en betalingsvoorwaarden van de Embuild Provincie Antwerpen.

U ontvangt een digitale factuur voor deze opleiding via facta@embuild.be op het  e-mail adres dat u hebt opgegeven bij de inschrijving.

Betaalherinneringen gebeuren steeds per gewone post.

Indien u op de factuur bijkomende gegevens (ordernummer, bestelbon…) opgenomen wenst te zien dan vermeldt u dat uitdrukkelijk bij de inschrijving. Er wordt geen nieuwe factuur opgemaakt om gegevens toe te voegen die ons na inschrijving zijn medegedeeld.

Partners / Subsidiemogelijkheden

Inschrijven

Praktische informatie

Startdatum: 06/06/2024

Boomsesteenweg 690
2610 Wilrijk
België

Persoonlijke ontwikkeling
Prijs leden:
€250
Prijs niet-leden:
€290
11 vrije plaatsen
Uiterste datum inschrijving
03/06/2024
Inschrijven

Meer informatie

Organisator:
Embuild Antwerpen
Ondernemingsnummer:  0627844475
Opleidingsverantwoordelijke:
Jessy De Wreede

Opleidingsadviseur

Jessy.DeWreede@embuild.be