Overslaan en naar de inhoud gaan

Sterk onderhandelen

Omschrijving

Sterk onderhandelen - de vaardigheden

Programma

In het bedrijfsleven dient er veel onderhandeld te worden.  Over prijzen, over levertermijnen, over afspraken rond een samenwerking, over personeelskwesties, over onderlinge afspraken, over …

 

Bij deze onderhandelingen zijn er één of meerdere partijen die elk een belang hebben en hiervan zoveel mogelijk willen ‘binnen halen’.  Dat geeft een bepaalde dynamiek waardoor verschillende gevolgen kunnen ontstaan : een akkoord maar ook spanningen, het niet kunnen vinden van een compromis, verborgen agenda’s, wantrouwen, etc … . Soms moeten we ook onderhandelen om bepaalde problemen en situaties terug te ‘normaliseren’ en dat is niet altijd eenvoudig. We hebben immers verschillende karakters en meningen, verschillende kennisniveau’s en soms sterk verschillende belangen.

 

Goed kunnen onderhandelen vraagt dus een aantal specifieke communicatieve vaardigheden die we in deze 1-daagse opleiding aanreiken.

 

Het doel van deze opleiding is om u beter te wapenen om een succesvolle onderhandeling te kunnen voeren en uw onderhandelingsresultaat te optimaliseren. Betere afspraken, betere voorwaarden, meer toezeggingen, een meer gunstige medewerking bekomen, …

U zal na deze opleiding sterker in uw schoenen staan en beter voorbereid met een hogere zelfzekerheid in de onderhandeling kunnen stappen en de onderhandeling ook effectiever en efficiënter kunnen afronden in uw voordeel.  Alleen maar voordelen dus.

Data

16/05/2024 08:30 - 16:30
Wilrijk

Prijs

Inbegrepen:

  • Syllabus
  • Attest van deelname
  • Broodjeslunch 
  • Koffie, thee, frisdrank

Door in te schrijven voor deze opleiding gaat u akkoord  met de opleidings – en betalingsvoorwaarden van de Embuild Provincie Antwerpen.

U ontvangt een digitale factuur voor deze opleiding via facta@embuild.be op het  e-mail adres dat u hebt opgegeven bij de inschrijving.

Betaalherinneringen gebeuren steeds per gewone post.

Indien u op de factuur bijkomende gegevens (ordernummer, bestelbon…) opgenomen wenst te zien dan vermeldt u dat uitdrukkelijk bij de inschrijving. Er wordt geen nieuwe factuur opgemaakt om gegevens toe te voegen die ons na inschrijving zijn medegedeeld.

Partners / Subsidiemogelijkheden

Inschrijven

Praktische informatie

Startdatum: 16/05/2024

Boomsesteenweg 690
2610 Wilrijk
België

Persoonlijke ontwikkeling
Prijs leden:
€250
Prijs niet-leden:
€290
9 vrije plaatsen
Uiterste datum inschrijving
13/05/2024
Inschrijven

Meer informatie

Organisator:
Embuild Antwerpen
Ondernemingsnummer:  0627844475
Opleidingsverantwoordelijke:
Jessy De Wreede

Opleidingsadviseur

Jessy.DeWreede@embuild.be